Chocolaterie Dossche

Sinds vorig jaar is Nicolas Leroy volledig in de zaak van zijn ouders gestapt. Hij is daarmee de derde generatie in Chocolaterie Dossche die zijn grootouders in het expojaar 1958 hebben opgericht. Knap hoe hij van elke generatie een aantal pralines in het assortiment een plaats heeft gegeven. De klassieke vormen worden nog steeds volgens het recept van zijn grootvader gevuld, terwijl de moderne pralines van zijn ouders naast zijn kleurrijke en out-of-the-box creaties naar de aandacht van de klanten dingen. Daaronder een praline met romige ganache van witte chocolade met gelei van citroen als contrasterende en minder voor de hand liggende ervaring. Nicolas Leroy voorziet in huisgemaakt ijs waarvan klanten in de lounge kunnen genieten terwijl hun bestelling wordt klaargemaakt.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Wednesday 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Thursday 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Friday 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Saturday 09:00-12:30 — 13:30-18:00
Sunday Closed

Features

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Bart Van Cauwenberghe

Marioca

Marijn Coertjens

Our partners