Didier Smeets

Didier Smeets als een chocolatier met een missie omschrijven is niet eens overdreven. Als toegewijd ambachtsman betrekt hij mensen graag in zijn werk en oeuvre. Geïnteresseerden kunnen individueel of in groep na afspraak zijn museum bezoeken om nadien uiteraard via een proeverij verder kennis te maken met zijn oeuvre. In zijn aanpak is hij veelzijdig door zowel te werken met chocolade afkomstig van kleine producenten als met bonen die hij rechtstreeks importeert en zelf volgens het ‘bean-to-bar’ principe tot chocolade verwerkt. Zijn repertoire omvat onder meer als lokaal geïnspireerde specialiteit een praline van donkere chocolade met karamel en gezouten boter uit het Land van Herve.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 09:00-18:00
Wednesday 09:00-18:00
Thursday 09:00-18:00
Friday 09:00-18:00
Saturday 09:00-18:00
Sunday 10:00-17:00

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Bernard Schonmacker Artisan Chocolatier

Darcis

Chez Blanche

Our partners