Jan Andries

Voor de productie van zijn pralines gebruikt Jan Andries zoveel als mogelijk ingrediënten van biologische oorsprong. Daarnaast houdt hij het gebruik van toegevoegde suikers nauwlettend in het oog. Smaakplezier en een gezonde levensstijl gaan voor hem hand in hand. In zijn nieuwste creaties is hij geheel mee met de tijd. Zijn nieuwste praline is samengesteld uit donkere chocolade uit Peru met een vulling van het vruchtvlees van de cacaoboon uit Ghana zodat de geoogste producten maximaal verwerkt worden. Het past in een meer duurzame aanpak en zorgt tegelijkertijd voor een praline met een verfijnd en expressief smaakprofiel dat balanceert tussen fruitige en zure toetsen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 07:30-12:30 — 13:30-18:00
Friday 07:30-12:30 — 13:30-18:00
Saturday 07:30-13:00 — 13:00-17:00
Sunday 07:30-13:00 — Closed

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Chocolatier Anton

Maison Millie

Neuhaus

Our partners