Legast

Thibaut Legast maakt zijn eigen chocolade volgens het ‘bean-to-bar’ principe met cacaobonen die hij samen met zijn echtgenote Patricia Ferero selecteert in Latijns-Amerika. Dankzij haar technische kennis van de terroirs en uitstekend contact met de lokale cacaoboeren, kiest Patricia uitsluitend voor criollo- en trinitariobonen die eerlijk en duurzaam worden geteeld. Thibaut zorgt er op zijn beurt voor dat alle natuurlijke aroma’s van de cacao in zijn creaties tot uiting komen, waarvoor dit koppel reeds meerdere prijzen ontving tijdens internationale concours. In hun praline assortiment gaat onze voorkeur naar de ‘Tumi’, een bonbon van donkere chocolade met stukjes gekonfijte sinaasappel en de ‘Offrande Aztèque’, een hartje van melkchocolade met een ganache van mokka. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 09:30-15:00
Wednesday 09:30-18:30
Thursday 09:30-18:30
Friday 09:30-18:30
Saturday 09:30-18:00
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Adrien Nicaise - Chocoladri

Chocolat Champagne

Maoline

Our partners