Legast

Thibaut Legast – in onze vorige editie Chocolatier van het Jaar voor Wallonië - levert het bewijs dat een chocolatier volgens het ‘bean-to-bar’ principe chocolade kan maken zonder daarvoor grote volumes te moeten produceren. Zijn credo is duidelijk. Een chocolademaker laat het karakter van de bonen primeren en niet de cacaoboter of de suiker. Voor de aankoop van de cacaobonen kan hij rekenen op de expertise van zijn echtgenote Patricia Forero. Hun voorkeur gaat naar een blend van Colombiaanse donkere chocolade op basis van santander- en cordobabonen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Wednesday 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Thursday 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Friday 09:30-13:30 — 14:00-18:00
Saturday 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Sunday Closed

Awards

  • Chocolatier of the Year 2024

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Les Bijoux de Marie

Chocolat Champagne

Chocol’Happy

Our partners