"Pimp jouw zoete menukaart"

16/09/2021

Pimp jouw zoete menukaart"

Chocolade op de dessertkaart? Een voltreffer gegarandeerd!
Chocolate Academy geeft je graag inspiratie om meer chocolade verwennerijen te gebruiken op je menukaart. Daarom verwelkomen onze chefs je graag op deze gratis webinar.
 
Tijdens de live sessie laat onze chef Dries Delanghe je zien hoe je eenvoudig tijd wint in de keuken en méér marge behaalt met zoete best-sellers op je menukaart.
Volg mee hoe hij heerlijke chocoladedesserts maakt met onze kwalitatieve Callebaut ingrediënten en en de mooie decoraties van Mona Lisa.
Laat je inspireren door de afwerking en til jouw dessert gemakkelijk naar een hoger niveau! Jij bent er toch ook bij?
 
 

​VOLG DEZE EXCLUSIEVE WEBINAR VOL NAJAARSINSPIRATIE!

Schrijf je alvast in via het onderstaande formulier en mis dit exclusieve webinar vol najaarsinspiratie niet!
Je ontvangt daarna de link naar het webinar via jouw mailbox.

https://wvw.barry-callebaut.com/l/251982/2021-09-01/4flrzy

More News

Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2023” en geeft zevende editie van de chocolatiergids uit.

19/09/2022

"Sweet Stories" with Patissier Willem Verlooy and Chef Thijs Vervloet

30/08/2022

Boek een masterclass ‘Boetiek Patisserie’ met chef Willem Verlooy

03/08/2022

Our partners