Belgische Chocolate Heroes gezocht op Tomorrowland !

29 mars 2017

België, het walhalla voor de grootste festival- en chocolade liefhebbers

Chocolade is niet het enige Belgische topproduct. Als Belg in het buitenland hoor je al gauw hoeveel men van onze artisanale Belgische chocolade houdt. Maar snel verandert het onderwerp naar dat feeërieke festival in Boom waar ze toch zeker één keer in hun leven willen geweest zijn: Tomorrowland. Van overal ter wereld zakt men af naar het festival, niet alleen voor de muziek, maar voor de totaalbeleving.

Hoe houden we de Belgische pralines aan de wereldtop?

De wereld verandert in ijltempo… Callebaut neemt daarom het voortouw om alle artisanale Belgische chocolatiers te verenigen onder de vlag ‘Belgian Chocolate Heroes Unite’. en je uit te nodigen om mee te werken aan een unieke uitdaging in samenwerking met Tomorrowland en Gault&Millau:

Hét dance-event van het jaar wil zijn bezoekers tonen wat wij Belgen te bieden hebben op culinair gebied. Callebaut zorgt jaarlijks voor de ultieme chocoladebeleving met enkele sublieme (Belgische!) pralines.
 

Ben je chocolatier?

Twijfel dan niet & ga je kans om je creatie met de wereld te delen!

Creëer jouw “Belgische Praline van Morgen” en schitter op Tomorrowland! Het festival wordt bezocht door feestgangers van meer dan 200 nationaliteiten. Wil jij de Tomorrowland bezoekers een unieke chocoladebeleving geven? Dit is een unieke kans om onze Belgische chocolade door de wereld te laten proeven!

Registreer om toe te treden tot de Chocolate Heroes community & presenteer jou creatie op Tomorrowland!

… creëer jouw Belgische Praline van Morgen en dien jouw idee in op volgende website:

http://www.chocolateheroes.be/nl/wedstrijd/registreer/
 

Hoe word ik een Chocolate Hero?

Meedoen, samen met je collega-chocolatiers, is aantonen dat het artisanale Belgische chocoladevakmanschap alive and kicking is. Om de unieke skills van onze Belgische chocolatiers in de verf te zetten, nodigen Callebaut en Gault&Millau jou uit om deel te nemen aan de Chocolate Hero Week van 20 tot 27 april.

Elke deelnemende chocolatier wordt gevraagd om vóór 15 april 2017 een eigen pralineconcept in te dienen. Het thema: de ‘Belgische Praline van Morgen’.
Van 20 tot 27 april loopt er een nationale campagne die de Belgische consument stimuleert om je shop te bezoeken, je praline te proeven en voor jou te stemmen. Een jury die is samengesteld door Gault&Millau zal hetzelfde doen.

Kijk snel wat je kan winnen !

http://www.chocolateheroes.be/nl/wedstrijd/prijzen/

Callebaut’s Finest Belgian Chocolate

JOIN THE CONVERSATION​ !

#CHOCOLATEHEROES

Instagram Facebook YouTube

Plus D'actualités

Saint Valentin…. et si vous croquiez d’amour pour nos Chocolatiers de l’Année

9 févr. 2024

Pour l'amour de la pa(s)trie: la Belgique et ses Pastry Lions remportent leur place en finale de la prochaine coupe du monde de la patisserie

23 janv. 2024

Gault&Millau décerne les awards « Chocolatiers de l'année 2024 » et publie la huitième édition du guide des chocolatiers.

10 sept. 2023

Nos partenaires