Callebaut wint de award 'most innovative festival food' op Tomorrowland

26 juil. 2016

Gault&Millau Festival Food Awards

Gault&Millau was dit jaar voor de 4e keer op rij aanwezig op Tomorrowland voorinspecties van het ‘festival food’. De restaurantgids reikte daarbij voor het eerst ook 3 awards uit aan de best presterende food-stands. Callebaut won dit jaar de award voor 'most innovative festival food' met de ‘Belgitude wafelfrietjes’.

Callebaut bracht een verrassend dessert dat al het beste uit de Belgische keuken verenigde: Brusselse ‘wafel & chocolade’-frietjes geserveerd met ‘Ganoyaise’ en ‘BEtchup’. De frietjes waren gemaakt van versgebakken wafels, gevuld met chocolade en gesneden in de vorm van Belgische frietjes. Ze werden geserveerd met chocoladesaus om te dippen, een mayonaise van witte chocolade en citroen, en afgewerkt met een bolletje frambozenijs als variant op ketchup. Een gerecht dat innovatie en smaak samenbracht!

Plus D'actualités

Saint Valentin…. et si vous croquiez d’amour pour nos Chocolatiers de l’Année

9 févr. 2024

Pour l'amour de la pa(s)trie: la Belgique et ses Pastry Lions remportent leur place en finale de la prochaine coupe du monde de la patisserie

23 janv. 2024

Gault&Millau décerne les awards « Chocolatiers de l'année 2024 » et publie la huitième édition du guide des chocolatiers.

10 sept. 2023

Nos partenaires