"Pimp jouw zoete menukaart"

16 sept. 2021

Pimp jouw zoete menukaart"

Chocolade op de dessertkaart? Een voltreffer gegarandeerd!
Chocolate Academy geeft je graag inspiratie om meer chocolade verwennerijen te gebruiken op je menukaart. Daarom verwelkomen onze chefs je graag op deze gratis webinar.
 
Tijdens de live sessie laat onze chef Dries Delanghe je zien hoe je eenvoudig tijd wint in de keuken en méér marge behaalt met zoete best-sellers op je menukaart.
Volg mee hoe hij heerlijke chocoladedesserts maakt met onze kwalitatieve Callebaut ingrediënten en en de mooie decoraties van Mona Lisa.
Laat je inspireren door de afwerking en til jouw dessert gemakkelijk naar een hoger niveau! Jij bent er toch ook bij?
 
 

​VOLG DEZE EXCLUSIEVE WEBINAR VOL NAJAARSINSPIRATIE!

Schrijf je alvast in via het onderstaande formulier en mis dit exclusieve webinar vol najaarsinspiratie niet!
Je ontvangt daarna de link naar het webinar via jouw mailbox.

https://wvw.barry-callebaut.com/l/251982/2021-09-01/4flrzy

Plus D'actualités

Saint Valentin…. et si vous croquiez d’amour pour nos Chocolatiers de l’Année

9 févr. 2024

Pour l'amour de la pa(s)trie: la Belgique et ses Pastry Lions remportent leur place en finale de la prochaine coupe du monde de la patisserie

23 janv. 2024

Gault&Millau décerne les awards « Chocolatiers de l'année 2024 » et publie la huitième édition du guide des chocolatiers.

10 sept. 2023

Nos partenaires