Bernard Schobbens

Vorig jaar nomineerden we Bernard Schobbens als Chocolatier van het Jaar 2022 voor Wallonië: een verdiende titel. Over de subtiliteit en kwaliteit van zijn pralines en zijn enorme energie en doorzettingsvermogen raken we amper uitgepraat. Als ambachtsman in hart en nieren werkt hij bijna helemaal alleen, wat niet altijd gemakkelijk is wanneer je producten maakt die elke dag supervers moeten zijn. Alles is huisgemaakt en op basis van volledig natuurlijke en kwaliteitsvolle ingrediënten. Hij is bijzonder gehecht aan intense smaken, wat we in tal van zijn pralines heel duidelijk proeven. Bernard Schobbens werkt hoofdzakelijk met donkere chocolade uit Cuba omwille van de intense cacaosmaak die hij in zijn smeuïge ganaches combineert met natuurlijke aroma’s van jasmijn of viooltjes, munt of versgeraspte gember en citruszeste. Natuurlijk naturel, dat is het motto van deze chocolatier. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-19:00
Donderdag 12:00-19:00
Vrijdag 12:00-19:00
Zaterdag 10:00-19:00
Zondag 10:00-13:00

Onze partners

Gelijkaardige Chocolatiers

Lio

Demeestere

Zuut

Onze partners