Chocolat Champagne

Al bijna twintig jaar baadt Arnaud Champagne in de chocolade en reeds iets meer dan dertien jaar stelt hij originele creaties voor op basis van producten van overal ter wereld, waaronder uit Madagaskar, Vietnam, Ecuador of Sao Tomé. In zijn pralines treffen we een hele waaier blijvende creaties aan, zoals zijn signatuurpraline gevuld met een ganache met viooltjes. Een van zijn jongste creaties is een praline met een ganache met szechuanpeper, die overigens bijzonder in de smaak valt. De liefhebbers van een ‘intense’ chocopasta kunnen alvast uitkijken naar het nieuwe recept op basis van een donkere chocolade 73% uit Vietnam.  

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:30
Woensdag 10:00-18:30
Donderdag 10:00-18:30
Vrijdag 10:00-19:00
Zaterdag 09:00-19:00
Zondag 09:00-16:00

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Maoline

Legast

Neuhaus

Onze partners