Chocolaterie Alain Bressant

Met de komst van zoon Lorent wordt de geschiedenis van deze zaak van Alain Bressant en zijn echtgenote in familieverband verdergezet. Hun zoon is niet alleen de nieuwe drijvende kracht in hun bedrijf, maar zorgt ook voor meer creativiteit en techniek door het gebruik van nieuwe methodes. Dit alles zorgt voor meer moderniteit in het assortiment. Door te kiezen voor de traceerbaarheid van Belcolade wordt de duurzame herkomst en kwaliteit van de chocolade gewaarborgd en krijgen cacaobonenproducenten een eerlijke vergoeding. De chocolades van diverse origines – Ivoorkust, Vietnam en Papoea-Nieuw-Guinea – worden verwerkt tot chocoladerepen en klassieke pralines met een constante zoektocht naar nieuwe smaken. De jongste creatie van Lorent Bressant is een praline met karamel en limoen gevuld met een donkere ganache met ijzerkruid. 

Openingstijden

Maandag Gesloten — 13:30-18:30
Dinsdag 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Woensdag 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Donderdag 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Vrijdag 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Zaterdag 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chocolat Champagne

Les Bijoux de Marie

Chocolat Champagne

Onze partners