La Cabosse d'Or

Vandaag zijn het Marie en Dominique Matheys die erop toezien dat de toekomst van dit artisanale en familiale chocoladebedrijf verzekerd wordt, bekend om zijn kwaliteitsvolle producten met de beste chocolades. Meer dan 80 authentieke recepten worden verwerkt tot fijne pralines met unieke smaken, volledig met de hand gemaakt. De ‘craquants’ zijn dunne reepjes chocolade gevuld met verschillende crèmes. Voor de liefhebbers van intense smaken en karaktervolle chocolades zijn de ‘caraques’ een must, klassieke chocolades in staafjes van 5 gram op basis van donkere 70% chocolade uit Sao Tomé of ronde schijfjes Kumabo-chocolade van 80%. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Woensdag 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Donderdag 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Vrijdag 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Zaterdag 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Lio

Les Mac à Oli

Giot

Onze partners