Le Comptoir d’Honoré

Deze banketbakkerszaak van Gary Kneip en Coralie Charlier in de hoofdstad van de Gaume staat bij klanten unaniem bekend als dé zaak voor patisserie en chocolade. Gary Kneip volgde stages bij Marcolini en Laurent Gerbaud en put inspiratie uit zijn verre reizen naar het buitenland. Vandaag stelt hij een evenwichtig assortiment pralines en tabletten voor die zijn identiteit weerspiegelen. Voor vier van zijn pralines hebben we een zwak: gevuld met ganache of praliné met karamel, aangevuld met framboos, passievrucht, citroen of meer klassiek met gezouten boter. Fans van kleine chocoladerepen moeten die met amandelpraliné en cashewnoten beslist proeven.  

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08:30-12:30 — 14:00-18:00
Donderdag 08:30-12:30 — 14:00-18:00
Vrijdag 08:30-12:30 — 14:00-18:00
Zaterdag 07:30-12:30 — 14:00-18:00
Zondag 08:00-12:30 — 14:00-17:00

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Deremiens

Jean le Chocolatier

Les Chocolats D'Edouard

Onze partners