Les Chocolats de Namur - Patrick Claude

Tien jaar geleden gaf Patrick Claude zijn carrière een nieuwe wending: van wijnhandelaar naar artisanale chocolatier. Van in het begin koos hij ervoor om enkel zijn chocolade te verkopen via winkels die dezelfde waarden delen als hij op het vlak van duurzaamheid en ethiek. In zijn creaties let hij erop dat de intrinsieke aroma’s van elke cacaosoort bewaard blijven, voor chocolades zonder toevoeging van aroma’s noch kleurstoffen. Al naargelang de seizoenen voegt hij aan zijn ganaches vers fruit toe. Zo stelt hij een ganache voor met citroen uit Syracuse, ideaal voor een dosis extra pit op het einde van de winter. In de zomer kiest hij voor aardbeien uit Wépion die hij combineert met de friszure smaak van rabarber uit zijn eigen tuin. In de herfst stelt hij meer klassieke ganaches voor zoals die met speculoos en anijs. Op het einde van het jaar brengt hij een praline met biologische satsumamandarijn die een ganache van 72% uit Ecuador naar een hoger niveau tilt. Alle verkooppunten staan op de Facebook pagina van deze chocolatier. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Sigoji

La femme du chocolatier

Belle et Chocolat

Onze partners