Back to search results

Pierre Plas

Pierre Plas en partner-chocolademaakster Aline Ridole behoren tot de vaandeldragers van de ‘bean-to-bar’ beweging in Wallonië. Samen maken ze ecologisch verantwoorde ‘grand cru’ chocolades met unieke terroir smaken. Daarvoor werden ze geïnspireerd op reizen doorheen Australië en nadien Indonesië waar ze cacaoplantages bezochten. Hun chocolade van eigen fabricaat verwerken ze tot bijvoorbeeld bijzondere tabletten op basis van bonen uit Ecuador, Bali, Cuba, Madagaskar, Mexico en Brazilië. En tot intense ganaches zoals deze geïnfuseerd met Earl Grey thee of met melk die gedurende 12 uur met popcorn is geïnfuseerd.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:30
Woensdag 10:00-18:30
Donderdag 10:00-18:30
Vrijdag 10:00-18:30
Zaterdag 10:00-18:30
Zondag 10:30-18:00

Awards

  • Chocolatier van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Jean le Chocolatier

Arnould

La Pause Chocolat Thé

Onze partners