Callebaut wint de award 'most innovative festival food' op Tomorrowland

26 jul 2016

Gault&Millau Festival Food Awards

Gault&Millau was dit jaar voor de 4e keer op rij aanwezig op Tomorrowland voorinspecties van het ‘festival food’. De restaurantgids reikte daarbij voor het eerst ook 3 awards uit aan de best presterende food-stands. Callebaut won dit jaar de award voor 'most innovative festival food' met de ‘Belgitude wafelfrietjes’.

Callebaut bracht een verrassend dessert dat al het beste uit de Belgische keuken verenigde: Brusselse ‘wafel & chocolade’-frietjes geserveerd met ‘Ganoyaise’ en ‘BEtchup’. De frietjes waren gemaakt van versgebakken wafels, gevuld met chocolade en gesneden in de vorm van Belgische frietjes. Ze werden geserveerd met chocoladesaus om te dippen, een mayonaise van witte chocolade en citroen, en afgewerkt met een bolletje frambozenijs als variant op ketchup. Een gerecht dat innovatie en smaak samenbracht!

Meer Nieuws

Hasselts vakmanschap in de kijker: Chocoladehuis BOON en Fryns Distillery bundelen krachten tijdens de Jeneverfeesten

15 okt 2025

Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2026” en maakt nieuwe selectie van beste chocolatiers bekend.

8 sep 2025

8 Sept. 2025 - Launch Gault&Millau Guide Finest Chocolatiers in Belgium and Luxembourg

5 aug 2025

Onze partners