Chocoladehuis BOON in Hasselt legt dino-paaseieren van 40 kilo en 107 cm hoog voor Britse top-modeontwerper Paul Smith

3 apr. 2017

Zoals ieder jaar pakken meester-chocolatier Patrick Mertens en zijn team uit met een volledig nieuwe paascollectie. Dit jaar staat alles in het teken van de narcis oftewel paasbloem. Maar naast hun eigen paascollectie kregen ze ook een last minute opdracht van de Britse top-modeontwerper Paul Smith.

Paul Smith heeft dit jaar een speelse dinosaurus als thema in zijn collectie. Inge Lijnen van Chocoladehuis BOON ontwierp op op basis daarvan grote en kleine dino-eieren.

Op zaterdag 15 april ontvangen klanten in de boetieks van Antwerpen, Amsterdam, Luxemburg en Hamburg bij hun aankoop gratis een miniatuurversie. De kleine dino-eieren zijn ook gewoon te koop in de boetieks en bij Chocoladehuis BOON.

De indrukwekkende handgemaakte XXL-versies van maar liefst 40 kilo chocolade en een hoogte van 107 cm worden verloot onder de klanten in de boetieks in Antwerpen en Amsterdam én bij Chocoladehuis BOON in Hasselt.

Dit dino-ei van chocolade is nu reeds te bewonderen bij BOON in Hasselt en vanaf 10 april in de boetieks van Paul Smith in Antwerpen en Amsterdam, waar ook een tasting van Chocoladehuis BOON plaatsvindt.

Prijs klein dino-ei: € 8,5

Chocoladehuis BOON
Paardsdemerstraat 13
3500 Hasselt
T: 011 422 199
E: [email protected]
thechocolateexperience.be
facebook.com/BoonChocolates

Meer Nieuws

Valentijn.... een crunch moment met liefde voor onze Chocolatiers van het Jaar

9 feb. 2024

Passie voor patisserie: Belgische Pastry Lions veroveren plaats in finale coupe du monde de la patisserie

23 jan. 2024

Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2024” en geeft achtste editie van de chocolatiergids uit.

10 sep. 2023

Onze partners