Joost Arijs scoort op het EK 2016!

15 jun. 2016

Joost Arijs steekt het Belgische elftal een hart onder de riem

De Rode Duivels zetten momenteel hun beste voetbalbeentje voor op het vierjaarlijkse Europees Kampioenschap in Frankrijk. Toppatissier Joost Arijs, een trouwe supporter, steekt het elftal een hart onder de riem met een taart in de tinten van de Belgische driekleur. Tous ensemble!
Precieus vingerwerk, vindingrijkheid en onfeilbare smaakpapillen zijn succesingrediënten die toppatissier Joost Arijs als geen ander weet te combineren. Zo kreeg een van zijn meest gekochte taartjes ter gelegenheid van het EK-voetbal een complete make-over. 

Chocolade-javataartje met de Belgische kleuren

Het gekende chocolade-javataartje is tijdens het EK tijdelijk beschikbaar met rode band en gele chocoladekrul. Het resultaat? Hemels! Vrienden op bezoek of van plan om naar een match te gaan kijken bij vrienden? Neem dan deze tricolore taart mee als smakelijk cadeautje. Wedden dat je ermee scoort? 

EK-taart: chocolade-amandelbiscuit met mousse van melk- en pure chocolade. Beschikbaar voor 4, 5 of 6 personen. € 4,35 p.p. Let op! Alleen verkrijgbaar op bestelling in de Joost Arijs-winkels in Gent en Antwerpen.

Meer Nieuws

Valentijn.... een crunch moment met liefde voor onze Chocolatiers van het Jaar

9 feb. 2024

Passie voor patisserie: Belgische Pastry Lions veroveren plaats in finale coupe du monde de la patisserie

23 jan. 2024

Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2024” en geeft achtste editie van de chocolatiergids uit.

10 sep. 2023

Onze partners