Didier Smeets

Nog steeds stelt Didier Smeets zijn creaties voor in een voormalige kunstgalerij. Maar omdat de vraag alsmaar groter wordt en hij ook meer ruimte nodig heeft om van ‘bean-to-bar’ te werken, gaat hij binnenkort verhuizen naar een ander pand in de buurt van Bombaye. Hoe dan ook is het nog wachten tot 2024 vooraleer alle nieuwe installaties klaar zijn voor productie. In afwachting selecteert hij eerlijke en duurzame grondstoffen en roostert hij zijn cacaobonen zelf, zoals we dat van hem gewend zijn. Diverse cacaosoorten van allerlei origines liggen aan de basis van zijn pralines en bonbons met een enorme finesse. Elk jaar in oktober stelt hij een nieuwe collectie voor. Zo wordt een praline van Peruaanse chocolade gecombineerd met zout van Maras in Peru, afkomstig van zoutpannen op de hooggelegen heuvels van Cuzco: een pareltje. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 09:00-18:00
Wednesday 09:00-18:00
Thursday 09:00-18:00
Friday 09:00-18:00
Saturday 09:00-18:00
Sunday 10:00-17:00

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Bernard Schonmacker Artisan Chocolatier

Darcis

Chez Blanche

Our partners