News

Valentijn.... een crunch moment met liefde voor onze Chocolatiers van het Jaar

Feb 9, 2024

Passie voor patisserie: Belgische Pastry Lions veroveren plaats in finale coupe du monde de la patisserie

Jan 23, 2024

Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2024” en geeft achtste editie van de chocolatiergids uit.

Sep 10, 2023

11 Sept. 2023: Launch Chocolatier Guide Edition 2024 (Save the date!)

Jul 12, 2023

"Sweet Stories" with Willem Verlooy (VERLOOY) and Pieter De Volder (ZUUT)

May 24, 2023

Chocolatier DelReY maakt 20 miljoenste diamant praline

Feb 28, 2023

Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2023” en geeft zevende editie van de chocolatiergids uit.

Sep 19, 2022

"Sweet Stories" with Patissier Willem Verlooy and Chef Thijs Vervloet

Aug 30, 2022

Boek een masterclass ‘Boetiek Patisserie’ met chef Willem Verlooy

Aug 3, 2022

Sept 19: Finest Chocolatiers in Belgium and Luxembourg Edition 2023

Jun 15, 2022

Foodie-Stad Oostende is een culinaire hotspot rijker. Top chocolatier Olivier Willems is klaar voor de toekomst met 'Atelier Oosteroever': een gloednieuw, state-of-the-art atelier en winkel in Oostende

Jun 3, 2022

​Horeca “Takeaway/to-go” webinar met Dries Delanghe

Mar 5, 2022

Ontdek de Chocolatiers van het Jaar 2022 en de nieuwste chocolatiergids!

Sep 30, 2021

"Pimp jouw zoete menukaart"

Sep 16, 2021

Ethiquable: De chocolatier die de cacao-productie opnieuw uitvindt samen met de cacaoproducenten

Sep 6, 2021

20 Sept 2021: Launch Chocolatier Guide edition 2022

Aug 31, 2021

Aromafabrikant Lecocq Flavours bestaat 100 jaar. Vier generaties met smaak.

Aug 27, 2021

Live webinar voor Professionals: Vernieuwende en kleurrijke ideeën voor Pasen.

Jan 19, 2021

Gault&Millau lanceert vijfde editie van gids met beste chocolatiers en bekroont 4 winnaars

Oct 19, 2020

Chocolatier M winnaar op Benelux Chocolatier Competition 2020

Jul 29, 2020

Chocolate Nation heropent met smaak-verkennende “experience box'

Jun 25, 2020

Callebaut® ondersteunt lokale chocolatiers met nieuw online platform ‘Not Without My Chocolate’

Apr 7, 2020

Callebaut® soutient les chocolatiers locaux avec la plateforme « Pas sans mon chocolat »

Apr 7, 2020

Barry Callebaut opent ‘s werelds eerste 3D Printing Studio om unieke chocolade-ervaringen te creëren

Feb 18, 2020

Our partners