L'Atelier Ô Chocolat

Dat Pascal Mahaux en Mélanie Scailteur nauw samenwerken met producenten en leveranciers uit de buurt voor hun ambachtelijke chocolade is bij de inwoners van Dinant algemeen bekend. Velen brengen daarnaast ook graag een bezoek aan de tearoom waar ze de chocolatiers in het naburige atelier aan het werk kunnen zien. Signatuurpralines zijn de ‘Turron’ met amandelen uit Avola en de ‘Yuzu’ met gekaramelliseerde sesamzaadjes. Originele chocolades zijn de ‘citron vert basilic’ met limoen en verse basilicum uit de tuin en de ‘croque hiver’ met gekonfijte sinaasappel en vijgen, op smaak gebracht met een mix van zes zorgvuldig gekozen kruiden en specerijen. Voor de 100% natuurlijke chocoladepasta’s smelten we bijna letterlijk weg, maar ook hun diverse soorten fruitgom met natuurlijk fruit smaken overheerlijk. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 10:00-18:00
Thursday 10:00-18:00
Friday 10:00-18:00
Saturday 10:00-18:00
Sunday Closed

Our partners

Similar Chocolatiers

Les Chocolats de Namur - Patrick Claude

Sigoji

Caprice

Our partners