Back to search results

Yasushi Sasaki

Yasushi Sasaki die in onze vorige editie de titel van Chocolatier van het Jaar voor Brussel won, blijft verbazen met zijn subtiel smakend repertoire pralines. Eerder dan een breed assortiment uit te bouwen, focust deze Japanse ambachtsman op precisie en details. Zijn chocolade valt op door de verfijnde nuances of hun intens karakter. Pralines van tonkabonen of appel met calvados zijn daarvan smakelijke voorbeelden. Hetzelfde geldt voor de twee ganaches zonder coating, de ene met matcha thee en de andere met hoji cha, een gebrande Japanse groene thee, die men koud moet eten.

Opening hours

Monday 08:00-13:00 — 14:00-17:30
Tuesday 08:00-13:00 — 14:00-17:30
Wednesday Closed
Thursday 08:00-13:00 — 14:00-17:30
Friday 08:00-17:30 — Closed
Saturday 08:00-17:30 — Closed
Sunday 08:00-13:00 — Closed

Awards

  • Chocolatier of the Year 2024

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Passion Chocolat

L' Alchimie du Chocolat

Centho

Our partners