Yasushi Sasaki

Yasushi Sasaki die in onze vorige editie de titel van Chocolatier van het Jaar voor Brussel won, blijft verbazen met zijn subtiel smakend repertoire pralines. Eerder dan een breed assortiment uit te bouwen, focust deze Japanse ambachtsman op precisie en details. Zijn chocolade valt op door de verfijnde nuances of hun intens karakter. Pralines van tonkabonen of appel met calvados zijn daarvan smakelijke voorbeelden. Hetzelfde geldt voor de twee ganaches zonder coating, de ene met matcha thee en de andere met hoji cha, een gebrande Japanse groene thee, die men koud moet eten.

Openingstijden

Maandag 08:00-13:00 — 14:00-17:30
Dinsdag 08:00-13:00 — 14:00-17:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:00-13:00 — 14:00-17:30
Vrijdag 08:00-17:30 — Gesloten
Zaterdag 08:00-17:30 — Gesloten
Zondag 08:00-13:00 — Gesloten

Awards

  • Chocolatier van het Jaar 2024

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Passion Chocolat

L' Alchimie du Chocolat

Centho

Onze partners