Centho

Uit het zeer internationaal geïnspireerde assortiment aan pralines leest en proeft men de liefde van Geert Decoster voor origine chocolade uit zowat alle windstreken. Veel van zijn pralines hebben een ganache als basis om de chocolade een zacht strelend smaakplatform te geven. Van chocolade uit Madagaskar die door zijn typische onderscheidende eigenheid niet mag en kan ontbreken, tot chocolade van eilanden uit de Grote Oceaan zoals Vanuatu die het smaakpalet van zelfs doorwinterde proevers zal beroeren. Als chocolatier volgt hij op de voet nieuwe en trendy smaakcombinaties wat resulteert in fijne combinaties zoals bijvoorbeeld de Ume, een praline op basis van chocolade uit Vietnam met een laagje van Japanse blauwe pruim – vandaar de naam - op een bodem van pecannotenpraliné.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

The Chocolate Line

IN CHOC by Tom Coosemans

DelReY

Onze partners