Nieuws

Valentijn.... een crunch moment met liefde voor onze Chocolatiers van het Jaar

9 feb. 2024

Passie voor patisserie: Belgische Pastry Lions veroveren plaats in finale coupe du monde de la patisserie

23 jan. 2024

Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2024” en geeft achtste editie van de chocolatiergids uit.

10 sep. 2023

11 Sept. 2023: Launch Chocolatier Guide Edition 2024 (Save the date!)

12 jul. 2023

"Sweet Stories" with Willem Verlooy (VERLOOY) and Pieter De Volder (ZUUT)

24 mei 2023

Chocolatier DelReY maakt 20 miljoenste diamant praline

28 feb. 2023

Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2023” en geeft zevende editie van de chocolatiergids uit.

19 sep. 2022

"Sweet Stories" with Patissier Willem Verlooy and Chef Thijs Vervloet

30 aug. 2022

Boek een masterclass ‘Boetiek Patisserie’ met chef Willem Verlooy

3 aug. 2022

Sept 19: Finest Chocolatiers in Belgium and Luxembourg Edition 2023

15 jun. 2022

Foodie-Stad Oostende is een culinaire hotspot rijker. Top chocolatier Olivier Willems is klaar voor de toekomst met 'Atelier Oosteroever': een gloednieuw, state-of-the-art atelier en winkel in Oostende

3 jun. 2022

​Horeca “Takeaway/to-go” webinar met Dries Delanghe

5 mrt. 2022

Ontdek de Chocolatiers van het Jaar 2022 en de nieuwste chocolatiergids!

30 sep. 2021

"Pimp jouw zoete menukaart"

16 sep. 2021

Ethiquable: De chocolatier die de cacao-productie opnieuw uitvindt samen met de cacaoproducenten

6 sep. 2021

20 Sept 2021: Launch Chocolatier Guide edition 2022

31 aug. 2021

Aromafabrikant Lecocq Flavours bestaat 100 jaar. Vier generaties met smaak.

27 aug. 2021

Live webinar voor Professionals: Vernieuwende en kleurrijke ideeën voor Pasen.

19 jan. 2021

Gault&Millau lanceert vijfde editie van gids met beste chocolatiers en bekroont 4 winnaars

19 okt. 2020

Chocolatier M winnaar op Benelux Chocolatier Competition 2020

29 jul. 2020

Chocolate Nation heropent met smaak-verkennende “experience box'

25 jun. 2020

Callebaut® ondersteunt lokale chocolatiers met nieuw online platform ‘Not Without My Chocolate’

7 apr. 2020

Callebaut® soutient les chocolatiers locaux avec la plateforme « Pas sans mon chocolat »

7 apr. 2020

Barry Callebaut opent ‘s werelds eerste 3D Printing Studio om unieke chocolade-ervaringen te creëren

18 feb. 2020

Onze partners