Back to search results

Laurent Gerbaud

Sedert september 2019 werkt Laurent Gerbaud voor zijn chocoladeproductie samen met de Deense chocolatier Mikkel Friis Holm. Wanneer twee zulke toppers samenkomen, kan dat alleen tot het beste leiden. Onlangs werden er twee chocoladerecepten gefinetuned op basis van nicalisobonen van de coöperatie Ingemann in Nicaragua: de donkere chocolade bezit accenten van gekonfijt fruit en noten die perfect passen in de collectie van de chocolatier, terwijl de melkchocolade heel krachtig is, een chocolade waarin de suiker is gewist en de kleur het lastig maakt om deze te onderscheiden van de donkere variant. Zijn signatuurpraline is een artisanale praliné op basis van ‘Tonda Gentile delle Langhe’ hazelnoten. Het is de kaviaar onder de hazelnoten en wordt geproduceerd in het noorden van Italië, in de streek van Alba. Deze uitzonderlijke hazelnoten worden gecombineerd met geroosterde cashewnoten. Het puntje zout zorgt ervoor dat deze praline puur verslavend werkt, dit voor de klassieke versie in melkchocolade, terwijl de donkere versie vegan is. Liefhebbers van fruitige smaken vallen ongetwijfeld voor de praline met ganache van passievrucht en timutpeper. Deze Nepalese peper die gekenmerkt wordt door krachtige accenten van pompelmoes gaat erg goed samen met passievrucht. Nog een must is het heerlijke ijs van Laurent Gerbaud dat je kunt meenemen voor thuis of in zijn gezellige tearoom kunt proeven, gelegen op de Kunstberg. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:30-18:00
Woensdag 10:30-18:00
Donderdag 10:30-18:00
Vrijdag 10:30-18:00
Zaterdag 10:30-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

The Cacao Tree

Sigoji

Wittamer

Onze partners