Back to search results

Yasushi Sasaki

Al vele jaren staat Yasushi Sasaki als talentvolle patissier-chocolatier bekend om zijn uiterst elegante en verfijnde creaties. Eerder dan een breed assortiment uit te bouwen, richt deze nauwgezette ambachtsman zich op subtiliteit, precisie en details. Zijn chocolades vallen op door hun nuances, lichtheid en intensiteit. Zijn pralines van tonkabonen of appel met calvados zijn daar uitstekende voorbeelden van. Hetzelfde geldt voor de twee ganaches zonder coating, de eerste met matcha thee en de tweede met hoji cha, een gebrande Japanse groene thee, die men koud moet drinken. Zijn signatuur vinden we verder terug in de bonbon van gezouten boterkaramel en in die van citroen en sinaasappel die met zijn zuurtje letterlijk in de mond explodeert.

Openingstijden

Maandag 08:00-13:00 — 14:00-17:30
Dinsdag 08:00-13:00 — 14:00-17:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:00-13:00 — 14:00-17:30
Vrijdag 08:00-17:30 — Gesloten
Zaterdag 08:00-17:30 — Gesloten
Zondag 08:00-13:00 — Gesloten

Awards

  • Chocolatier van het Jaar 2024

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Passion Chocolat

L' Alchimie du Chocolat

Centho

Onze partners