Marijn Coertjens

Met zijn stages in Japan en zijn werkervaring in één van de tophotels van Hongkong als Chef Chocolatier beschikt Marijn Coertjens over tonnen buitenlandervaring. Expertise die hij wereldwijd in tal van workshops met getalenteerde collega’s deelt om hun vaardigheden naar een nog hoger niveau te tillen. In Gent kunnen we proeven van zijn meesterschap die hij in een eigen beeldrijke vormentaal smaak en gestalte geeft. Voorbeelden genoeg van Marilyn Monroe tot Zebra. Deze laatste is een ronde pastille met ganache geïnfuseerd met vanillevariëteiten uit Madagaskar en Tahiti. Daarnaast en opvallend zijn drie pralines met alcohol. Hij kiest voor respectievelijk rum, whisky en vodka. Mogelijk een aanzet om terug te keren naar vroeger toen de combinatie van sterke drank en pralines populair waren?

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 07:30-18:00
Wednesday 07:30-18:00
Thursday 07:30-18:00
Friday 07:30-18:00
Saturday 07:30-18:00
Sunday 07:30-13:00

Our partners

Also recommended Chocolatiers

HD Ghent - by Hilde Devolder Chocolatier

Deduytschaever

Chocolaterie Vandenbouhede

Our partners