Marijn Coertjens

Recent heeft chocolatier Marijn Coertjens recepten en decoratieve afwerking van zijn pralines herzien met het oog op nog meer verfijning. Daarnaast heeft hij een assortiment zeevruchten aan zijn repertoire toegevoegd die gebaseerd is op een karamel met zeezout. Nieuw zijn ook een reeks tabletten die hij als ‘Fair and square indulgence from Marijn Coertjens’ introduceert. Eén van de nieuwe tabletten bestaat uit melkchocolade met hoog cacaopercentage waaraan gerookte en gekaramelliseerde amandelen zijn toegevoegd. Een product dat hij eerder al maakte tijdens een werkpassage in The Peninsula Hotel in Hongkong en daar bijzonder populair was.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 07:30-18:00
Woensdag 07:30-18:00
Donderdag 07:30-18:00
Vrijdag 07:30-18:00
Zaterdag 07:30-18:00
Zondag 07:30-13:00

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

HD Ghent - by Hilde Devolder Chocolatier

Deduytschaever

Chocolaterie Vandenbouhede

Onze partners