Boek een masterclass ‘Boetiek Patisserie’ met chef Willem Verlooy

Aug 3, 2022

Wil je de finesses van prachtige creaties en heerlijk boetiek patisserie leren? Chef Willem Verlooy neemt je mee in zijn passie voor origineel en kleurrijk boetiek patisserie, dat er niet alleen adembenemend uitziet, maar door de pure ingrediënten ook nog buitengewoon heerlijk smaakt. In de 3-daagse masterclass leer je hoe je met pure ingrediënten, uitgesproken smaken en simpele technieken boetiek patisserie creëert. De Boetiek Patisserie masterclass is geschikt voor beginnende tot en met de doorgewinterde professionals.

Breng je creatieve ideeën tot leven met chef Willem Verlooy bij House of Chocolate®
Sinds zijn patisserie ‘Verlooy’ in 2015 werd opgenomen in Gault Millau, reist chef Willem Verlooy de wereld rond om desserts voor exclusieve restaurants te ontwikkelen en demonstraties te geven. We zijn dan ook trots op het feit dat hij een toegankelijke Boetiek Patisserie masterclass geeft bij House of Chocolate®.

Ontdek wat House of Chocolate® nog meer te bieden heeft
House of Chocolate® is een hypermoderne, creatieve chocolade hub in Moeskroen, België. Het is de plek waar we je uitnodigen om op een ware chocolade expeditie te gaan en om de grenzen op te zoeken van wat er mogelijk is met chocolade. Bij House of Chocolate® krijg je de nieuwste technieken in de vingers, zodat jij de zoete verlangens van jouw klanten kan waarmaken.


Volg je een masterclass bij House of Chocolate®? Alimento biedt een korting aan op je inschrijving: 130€ voor een hele dag. Interesse? Bezoek dan www.alimento.be voor meer informatie. Breng je creatieve ideeën tot leven met chef Willem Verlooy bij House of Chocolate®.

More News

Valentijn.... een crunch moment met liefde voor onze Chocolatiers van het Jaar

Feb 9, 2024

Passie voor patisserie: Belgische Pastry Lions veroveren plaats in finale coupe du monde de la patisserie

Jan 23, 2024

Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2024” en geeft achtste editie van de chocolatiergids uit.

Sep 10, 2023

Our partners