Joost Arijs scoort op het EK 2016!

15 juin 2016

Joost Arijs steekt het Belgische elftal een hart onder de riem

De Rode Duivels zetten momenteel hun beste voetbalbeentje voor op het vierjaarlijkse Europees Kampioenschap in Frankrijk. Toppatissier Joost Arijs, een trouwe supporter, steekt het elftal een hart onder de riem met een taart in de tinten van de Belgische driekleur. Tous ensemble!
Precieus vingerwerk, vindingrijkheid en onfeilbare smaakpapillen zijn succesingrediënten die toppatissier Joost Arijs als geen ander weet te combineren. Zo kreeg een van zijn meest gekochte taartjes ter gelegenheid van het EK-voetbal een complete make-over. 

Chocolade-javataartje met de Belgische kleuren

Het gekende chocolade-javataartje is tijdens het EK tijdelijk beschikbaar met rode band en gele chocoladekrul. Het resultaat? Hemels! Vrienden op bezoek of van plan om naar een match te gaan kijken bij vrienden? Neem dan deze tricolore taart mee als smakelijk cadeautje. Wedden dat je ermee scoort? 

EK-taart: chocolade-amandelbiscuit met mousse van melk- en pure chocolade. Beschikbaar voor 4, 5 of 6 personen. € 4,35 p.p. Let op! Alleen verkrijgbaar op bestelling in de Joost Arijs-winkels in Gent en Antwerpen.

Plus D'actualités

Saint Valentin…. et si vous croquiez d’amour pour nos Chocolatiers de l’Année

9 févr. 2024

Pour l'amour de la pa(s)trie: la Belgique et ses Pastry Lions remportent leur place en finale de la prochaine coupe du monde de la patisserie

23 janv. 2024

Gault&Millau décerne les awards « Chocolatiers de l'année 2024 » et publie la huitième édition du guide des chocolatiers.

10 sept. 2023

Nos partenaires