Chocolade-Atelier Vyverman

Chocolatier Wim Vyverman is niet alleen een creatieve maar ook een competitieve geest. In 2021 nam hij deel aan de World Chocolate Masters om daar in een spreekwoordelijke fotofinish op een tweede plaats te eindigen en tegelijkertijd de felbegeerde publieksprijs weg te kapen. Zijn oeuvre nam sinds vorig jaar nog toe met maar liefst 15 nieuwe creaties tot een assortiment van 60 diverse pralines. Daaronder de Sudachi, een witte praline in de vorm van een quenelle met vulling van sudachi, een Japanse citrusvariëteit en vandaar de exotische pralinenaam, en ganache van vanille uit Tahiti. In een andere opmerkelijke nieuwe praline in de vorm van de typische cacaopeul, vandaar Cabosse genaamd, gebruikt hij een vulling van karamel en lichtzuur cacaofruit. Zo worden waardevolle restanten van diezelfde cacaopeul niet langer weggegooid maar nuttig gebruikt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30-12:00 — 13:00-18:00
Woensdag 09:30-12:00 — 13:00-18:00
Donderdag 09:30-12:00 — 13:00-18:00
Vrijdag 09:30-12:00 — 13:00-18:00
Zaterdag 09:30-18:00 — Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chocolatier Wauters

Pralifino

Goût Fou

Onze partners