Demaret

Met veel trots vierden Corine en Bénédicte Demaret de 40ste verjaardag van deze zaak die door hun vader Godefroid destijds werd opgericht. Beide dames zorgden voor een enorme evolutie in het bedrijf: vandaag tellen we niet minder dan 100 verschillende pralines, orangettes, citronnettes en chocoladepasta’s. Toppers zijn al jaar en dag met chocolade omhulde pralines. Ze worden volledig met de hand gemaakt. De vulling wordt op een pastille van chocolade gelegd, die voor steun zorgt en nadien bedekt wordt met melkchocolade of witte chocolade. De donkere 70% chocolade komt uit Ghana, is fairtrade en bezit een intense cacaosmaak. We proeven deze chocolade trouwens in een van hun laatste creaties, een schijfje gevuld met donkere ganache met een infusie van zwarte thee ‘flocons d’épices’ van Dammann Frères, een thee met kruidige en houtachtige tonen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-12:00 — 13:00-17:30
Woensdag 09:00-12:00 — 13:00-17:30
Donderdag 09:00-12:00 — 13:00-17:30
Vrijdag 09:00-12:00 — 13:00-17:30
Zaterdag 10:00-12:00 — 14:00-17:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Darcis

Darcis

Demaret

Onze partners