Frederic Blondeel

Frederic Blondeel leek voorbestemd om zelf chocolade te maken. Hij stamt uit een familie van koffiebranders waardoor het roosteren van cacaobonen als eerste stap naar het zelf vervaardigen van chocolade kon gezet worden. Vandaag combineert hij om makkelijk bereikbaar en goed zichtbaar te zijn een cacaobranderij, ambachtelijk productiecentrum, winkel en koffie en ijsroombar als een eigen community in Koekelberg. Hij werkt met de beste bonen uit Latijns-Amerika en zuidelijk Azië en kiest voor de fijnste ingrediënten zoals hazelnoten en amandelen uit Sicilië, vanille uit Tahiti of Belgische speculaas. Zijn single origin tabletten op basis van cacao uit Vietnam, Ecuador, Costa Rica, Peru en India staan garant voor een unieke en onderscheidende proefervaring. Omwille van die hoogstaande en consistente kwaliteitskenmerken erkennen we Frederic Blondeel opnieuw tot Chocolatier van het Jaar 2025 in Brussel.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 12:00-18:00
Dinsdag 09:30-19:00 — Gesloten
Woensdag 09:30-19:00 — Gesloten
Donderdag 09:30-19:00 — Gesloten
Vrijdag 09:30-19:00 — Gesloten
Zaterdag 09:30-19:00 — Gesloten
Zondag Gesloten — 12:00-18:00

Awards

  • Chocolatier van het Jaar 2019

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Laurent Gerbaud

Neuhaus-Bruxelles

Wittamer

Onze partners