Back to search results

Historia

Chocolatier Yannick Haast was al vroeg gepassioneerd door het combineren van smaken. Tijdens zijn opleiding genoot hij van onder meer stages in Hof van Cleve en Colette waar zijn zin voor creativiteit nog werd aangemoedigd. Tijdens zijn laatste stage bij de Nederlandse patissier en chocolatier Bart de Gans werd hij extra geprikkeld om met zoetigheden te experimenteren waardoor zijn passie voor chocolade vaste vorm kreeg. Die interesse leidde tot de creatie van de Beste praline van België 2021 met als thema de Olympische Spelen in Tokio. Hij maakte een praline op basis van pâte de fruit van sudachi met zachte karamel-ganache en praliné van macadamianoten omhuld met melkchocolade. Yannick Haast heeft geen fysieke winkel en werkt enkel online of via telefonische bestellingen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chocolaterie Lornoy

Puur

Atelier Delvaux

Onze partners