Back to search results

The Cacao Project

Pieter Vaes behoort tot de groep ‘bean-to-bar’ chocolatiers die zelf cacaobonen inkopen en verwerken tot chocolade om daarmee pralines of tabletten te maken. Een ambachtelijke aanpak die Pieter Vaes met een passende naam als The Cacao Project kracht bijzet en die resulteert in een basisproduct met een hoge, aparte identiteit. Daarvoor werkt hij met geselecteerde cacaobonen uit onder meer Ecuador, Colombia, Vietnam en Venezuela met als voorkeur de Nacional bonenvariëteit uit Ecuador. Zijn oeuvre aan pralines omvat ongeveer 40 referenties met onder meer een praline in fondant en vulling van bergamot en steranijs als voorbeeld van een complexe en kruidige creatie met kenmerkende smaaklengte.

Openingstijden

Maandag 10:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chocolatier Gauthier

Elle Chocolates

Soetkin

Onze partners