Joost Arijs en WECANDANCE:
a match made in foodie space

2 aug. 2016

Joost Arijs en WECANDANCE: a match made in foodie space

Lekker eten en music festival WECANDANCE gaan samen als hipsters en hun smartphone: ze zijn onafscheidelijk. Dat bewijst het festival al voor het vierde jaar op rij. Ook dit jaar staan er weer heel wat foodie proofsamenwerkingen op het menu. Zo gaat onder meer toppatissier Joost Arijs in zee met WECANDANCE.

​#WECANTASTE

Save the date: dit jaar vindt WECANDANCE plaats op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2016 op het strand van Zeebrugge. Het electronic beach festival staat dit jaar volledig in het teken van de outer space. Denk: intergalactic outfits vergezeld van dito gerechtjes.
Wie niet vies is van culinaire lekkernijen zit namelijk goed bij WECANDANCE. Lekker eten beslaat een groot deel van de #WCD16-ervaring. Foodies troepen er maar al te graag samen voor unieke food experiences. Naast de Food Market, koos het festival zorgvuldig verschillendefood partners uit, waaronder ook toppatissier Joost Arijs.
 
Ook hippe strandrestaurantjes zijn er wijdverspreid. Laat je verwennen door onder meer Balls & Glory, Umami, Romain Roquette, CHYL, Carcasse, Essence Cuisine en JEAN sur MER.

​Joost Arijs op WECANDANCE


Toppatissier Joost Arijs brengt er een verscheidenheid aan intergalactisch geïnspireerde desserts.

Zo mag je zeker deze roodrozige framboos macaron niet vergeten te proeven. Hij is een tikkeltje zuur en heeft een zalig zoete nasmaak. Het zomerfruit werd gesandwicht tussen twee vederlichte macaronhelften op basis van frambozen. Het resultaat? Spectaculair!
 

​WECANDANCE space box

De limited edtion planetaire pralines zijn te verkrijgen in de Joost Arijs-winkels in Gent en Antwerpen. Wees er snel bij, want op is op!

Meer Nieuws

Valentijn.... een crunch moment met liefde voor onze Chocolatiers van het Jaar

9 feb. 2024

Passie voor patisserie: Belgische Pastry Lions veroveren plaats in finale coupe du monde de la patisserie

23 jan. 2024

Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2024” en geeft achtste editie van de chocolatiergids uit.

10 sep. 2023

Onze partners