Chocoberley

In onze vorige gids was Kimberley Lambrighs één van de opvallende nieuwkomers. Ze genoot een opleiding bij Barry Callebaut en werkt in haar atelier bij voorkeur met origine chocolades waaronder de expressieve variëteit uit het West-Afrikaanse eiland Sao Tomé & Principe. Ze gebruikt deze chocolade in haar pralines en in het vervaardigen van veganistisch ijs waardoor beide een verfijnd onderscheidend karakter hebben. In haar frisco’s, gedipt in diverse soorten chocolade, en in haar ijstaarten die vaak persoonlijk op maat gemaakt worden, toont ze overigens een bijzondere zin voor creativiteit.

Opening hours

Monday 10:00-20:00
Tuesday 10:00-20:00
Wednesday 10:00-20:00
Thursday 10:00-20:00
Friday 10:00-20:00
Saturday 10:00-20:00
Sunday 10:00-20:00

Van maart t.e.m. september: 
13u00 - 22u00

In september op maandag gesloten.

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Chocoladehuis Boon

Atelier Delvaux

Puur

Our partners