Chocoberley

In onze vorige gids was Kimberley Lambrighs één van de opvallende nieuwkomers. Ze genoot een opleiding bij Barry Callebaut en werkt in haar atelier bij voorkeur met origine chocolades waaronder de expressieve variëteit uit het West-Afrikaanse eiland Sao Tomé & Principe. Ze gebruikt deze chocolade in haar pralines en in het vervaardigen van veganistisch ijs waardoor beide een verfijnd onderscheidend karakter hebben. In haar frisco’s, gedipt in diverse soorten chocolade, en in haar ijstaarten die vaak persoonlijk op maat gemaakt worden, toont ze overigens een bijzondere zin voor creativiteit.

Openingstijden

Maandag 10:00-20:00
Dinsdag 10:00-20:00
Woensdag 10:00-20:00
Donderdag 10:00-20:00
Vrijdag 10:00-20:00
Zaterdag 10:00-20:00
Zondag 10:00-20:00

Van maart t.e.m. september: 
13u00 - 22u00

In september op maandag gesloten.

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chocoladehuis Boon

Atelier Delvaux

Puur

Onze partners