Goût Fou

Chocolatiers Niels Segers en Justine Lanoo willen hun klanten graag betrekken bij hun activiteiten. Ze kiezen voor een verbindende aanpak. Met vier workshops die elk vier uren duren willen ze chocoladeliefhebbers kort en krachtig inwijden in de geheimen van hun vak. In het atelier van Goût Fou maken ze 48 verschillende pralines en maar liefst 18 diverse mellowcakes en een dozijn verschillende dessertrepen. Tot deze laatste behoort de Carré confiture die gebaseerd is op abrikoos en ganache van cacaopulp.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 09:00-12:00 — 13:00-18:30
Wednesday 09:00-12:00 — 13:00-18:30
Thursday 09:00-12:00 — 13:00-18:30
Friday 09:00-12:00 — 13:00-18:30
Saturday 09:00-12:00 — 13:00-18:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Cher

Pralifino

Chocolatier Wauters

Our partners