Van Dender

Herman Van Dender is de man die de Belgiche ‘bean-to-bar’ beweging zowel kwalitatief als kwantitatief naar een hoger niveau bracht. Zijn curriculum wervelt als een orkaan. Op zijn 25ste nam hij van zijn vader de patisseriezaak over en een paar jaar later ziet hij in de workshops van Bernachon in Lyon hoe daar chocolade wordt gemaakt. Wat hem uiteindelijk aanzette om in 2013 dezelfde weg in te slaan. Zijn chocolade is geliefd door tal van collega-chocolatiers die aan hun werk eigenheid en diepgang willen geven. Zijn repen donkere chocolade op basis van cacaobonen uit Grenada, Mexico, Madagaskar of Peru maken duidelijk waarom.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 06:30-18:30
Wednesday 06:30-18:30
Thursday 06:30-18:30
Friday 06:30-18:30
Saturday 06:30-16:00
Sunday 06:30-15:00

Awards

  • Chocolatier of the Year 2023

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Xocolate

Centho

Concept Chocolate

Our partners