By Michèle

Christophe Prunier en partner Coralline Zoumis worden gedreven door kennis en praktijkervaring die ze zowel in België bij gerenommeerde chocolatiers opdeden als in Frankrijk bij bekende patissiers en topchefs. Voor hun creaties werken ze met fairtrade chocolade van Valrhona terwijl andere ingrediënten hoofdzakelijk van lokale producenten komen. Zo maken ze verfijnde pralines met bijvoorbeeld een ganache verrijkt met honing uit Milmort of met munt en lavandel uit de eigen tuin. Hun fruitige creaties worden vaak door hun vaste klanten geroemd.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00-20:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 11:00-21:00
Zaterdag 11:00-21:00
Zondag 11:00-20:00

Awards

  • Chocolatier van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chez Blanche

Millesime Chocolat

Carré Noir

Onze partners