Centho

Uit het zeer internationaal geïnspireerde assortiment aan pralines leest en proeft men de liefde van Geert Decoster voor origine chocolade uit zowat alle windstreken. Veel van zijn pralines hebben een ganache als basis om de chocolade een zacht strelend smaakplatform te geven. Van chocolade uit Madagaskar die door zijn typische onderscheidende eigenheid niet mag en kan ontbreken, tot chocolade van eilanden uit de Grote Oceaan zoals Vanuatu die het smaakpalet van zelfs doorwinterde proevers zal beroeren. Als chocolatier volgt hij op de voet nieuwe en trendy smaakcombinaties wat resulteert in fijne combinaties zoals bijvoorbeeld de Ume, een praline op basis van chocolade uit Vietnam met een laagje van Japanse blauwe pruim – vandaar de naam - op een bodem van pecannotenpraliné.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 13:30-19:15
Dinsdag 10:00-13:30 — 13:30-19:15
Woensdag 10:00-13:30 — 13:30-19:15
Donderdag 10:00-13:30 — 13:30-19:15
Vrijdag 10:00-13:30 — 13:30-19:15
Zaterdag 12:00-13:30 — 13:30-16:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Van Dender

Xocolate

Vanessa Renard Finest Chocolate

Onze partners