Chocolatier Wauters

Niet alleen keukenchefs werken meer en meer lokaal en seizoensgebonden. Nick Wauters zoekt en vindt verscheidenheid in zijn oeuvre met onder meer seizoensgerelateerde smaken. In de zomer combineert hij veel fruitgelei zoals bijvoorbeeld die van abrikozen met slagroom in vullingen om zo aan zijn pralines frisheid te geven. In de winterperiode gebruikt hij eerder cassis en voegt hij aan de vruchtenpulp nog kruiden toe, die hij al dan niet lokaal zelf geplukt heeft in het nabijgelegen natuurdomein waar hij woont. Diepgang en intensiteit vindt hij eveneens in combinaties van chocolades van diverse oorsprong waardoor zijn pralines complexer smaken en een unieke eigenheid krijgen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chocolade-Atelier Vyverman

Pralifino

Goût Fou

Onze partners