Jan Andries

Voor de productie van zijn pralines gebruikt Jan Andries zoveel als mogelijk ingrediënten van biologische oorsprong. Daarnaast houdt hij het gebruik van toegevoegde suikers nauwlettend in het oog. Smaakplezier en een gezonde levensstijl gaan voor hem hand in hand. In zijn nieuwste creaties is hij geheel mee met de tijd. Zijn nieuwste praline is samengesteld uit donkere chocolade uit Peru met een vulling van het vruchtvlees van de cacaoboon uit Ghana zodat de geoogste producten maximaal verwerkt worden. Het past in een meer duurzame aanpak en zorgt tegelijkertijd voor een praline met een verfijnd en expressief smaakprofiel dat balanceert tussen fruitige en zure toetsen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 07:30-12:30 — 13:30-18:00
Vrijdag 07:30-12:30 — 13:30-18:00
Zaterdag 07:30-13:00 — 13:00-17:00
Zondag 07:30-13:00 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chocolatier Anton

Maison Millie

Neuhaus

Onze partners