Parfait

Reeds meer dan 35 jaar toont Johan Geldhof als patissier en chocolatier zijn vakmanschap. Zijn repertoire pralines getuigt zowel van een passie voor klassiek als creatief en eigentijds werk. Daarnaast toont hij in thematisch decoratief of seizoensgebonden werk graag zin voor details en origineel werk. Eén van zijn specialiteiten zijn chocolade tuilles, gebogen chocolaatjes waarin bresiliennenootjes verwerkt zijn. Binnen het patisseriesegment met chocolade is de Casino vermeldenswaardig als duo van chocolademousse en chocoladebiscuit die met cabosse pralines is afgewerkt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:30
Woensdag 09:00-18:30
Donderdag 09:00-18:30
Vrijdag 09:00-18:30
Zaterdag 09:00-18:30
Zondag 09:00-17:00

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Beugnies Les Chocolats

V-CHOCOLATIER by Sweertvaegher

Cacaoté

Onze partners