Back to search results

Bart Van Cauwenberghe

Bart Van Cauwenberghe blijft zijn repertoire met diverse, verrassende smaken verder uitdiepen. Zo inspireerde een reis naar Bali hem tot twee nieuwe pralines met een heel eigen palet als herinnering aan het Indonesische eiland. Aan de praline in donkere chocolade omhuld en toepasselijk Bali genaamd, geeft hij met ganache van kokos en Balinese vanille plus limoengras exotische smaaktoetsen. In een andere creatie Ginger combineert hij donkere ganache van gember met oude appelrassen uit eigen streek in een omhulling van donkere chocolade.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 09:30-12:15 — 13:30-18:15
Wednesday 09:30-12:15 — 13:30-18:15
Thursday 09:30-12:15 — 13:30-18:15
Friday 09:30-12:15 — 13:30-18:15
Saturday 10:00-12:15 — 12:15-18:00
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Chocolaterie Dossche

Le Goût d'Or

Chocolates Van Hecke

Our partners