Chocoladehuis Boon

Chocolatier Patrick Mertens blijft zijn verleden jaar gewonnen Award voor beste Chocolatier van het Jaar voor Vlaanderen alle eer aandoen. Dat bewijst hij onder meer met een tweede versie van vlaaipralines waardoor de klanten nu ook kunnen proeven van kruisbessenvlaai (in Limburgs ‘kroenselenvlaai’), pudding kruimelvlaai (in Limburgs ‘knobbelkesvlaai’), appelvlaai en bosbessenvlaai. Daarnaast ontwikkelde hij in samenwerking met de Hasseltse Jenever Distillery Fryns zogenaamde jeneverkogels waarin zijn chocolade dus mooi samensmelt met een andere lokale specialiteit.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 10:30-18:00
Wednesday 10:30-18:00
Thursday 10:30-18:00
Friday 10:30-18:00
Saturday 10:30-18:00
Sunday Closed

Awards

  • Chocolatier of the Year 2024

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Chocoberley

Chez Blanche

Benoît Nihant

Our partners