Ducobu

Marc Ducobu leidt een equipe van 20 medewerkers die het beste van zichzelf geven in vier onderscheiden ateliers: chocolaterie, patisserie, ijs en deeg. Hij is inderdaad zeer veelzijdig en naast ambassadeur van de Belgische chocolade ook actief lid van Relais Desserts, een internationale vereniging die de wereldelite rond Franse patisserie verenigt. Met dezelfde zin voor zorgvuldigheid en onderscheidend detail zet hij een uitzonderlijk oeuvre aan chocoladeproducten neer met onder meer klassieke pralines als ‘dômes’, kleurrijk afgewerkte bolvormige chocolaatjes zoals de Désir gemaakt met Cointreau ganache en pâte de fruits van frambozen. Gesofisticeerd werk waarmee we hem graag erkennen als Chocolatier van het Jaar 2025 in Wallonië.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 07:00-18:30
Wednesday 07:00-18:30
Thursday 07:00-18:30
Friday 07:00-18:30
Saturday 07:00-18:30
Sunday 07:00-16:00

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Passion Chocolat

L' Alchimie du Chocolat

The Cacao Tree

Our partners