Back to search results

Bart Van Cauwenberghe

Bart Van Cauwenberghe blijft zijn repertoire met diverse, verrassende smaken verder uitdiepen. Zo inspireerde een reis naar Bali hem tot twee nieuwe pralines met een heel eigen palet als herinnering aan het Indonesische eiland. Aan de praline in donkere chocolade omhuld en toepasselijk Bali genaamd, geeft hij met ganache van kokos en Balinese vanille plus limoengras exotische smaaktoetsen. In een andere creatie Ginger combineert hij donkere ganache van gember met oude appelrassen uit eigen streek in een omhulling van donkere chocolade.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30-12:15 — 13:30-18:15
Woensdag 09:30-12:15 — 13:30-18:15
Donderdag 09:30-12:15 — 13:30-18:15
Vrijdag 09:30-12:15 — 13:30-18:15
Zaterdag 10:00-12:15 — 12:15-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chocolaterie Dossche

Le Goût d'Or

Chocolates Van Hecke

Onze partners